Eficacitatea pare a fi destul de interesantă “, a adăugat el

Dintre pacienții tratați cu inhibitori ai nucleozidelor de transcriptază inversă, peste jumătate erau tratați cu fumarat de tenofovir disoproxil / emtricitabină, cu aproximativ un sfert pe abacavir / emtricitabină. Pentru al treilea agent, majoritatea pacienților au fost tratați cu un inhibitor de protează sau cu un inhibitor non-nucleozidic al transcriptazei inverse.

Șase pacienți au prezentat eșec virologic din cauza mutațiilor de rezistență și nu a existat nicio diferență în evenimentele adverse între brațe. Pacienții din brațul de 4 zile au văzut o îmbunătățire a ratei estimate de filtrare glomerulară comparativ cu cei din brațul de tratament continuu (+5,5 mL / min față de +1,3 mL / min, respectiv, P

Landman a sugerat că această nouă opțiune ar putea reduce atât aportul de terapie, cât și costul, și "includ mai mult acces al pacienților la îngrijirea HIV în țările cu venituri mici."

Într-adevăr, Margolis a susținut că costul ar putea fi singura justificare solidă: "S-ar părea că există puține motive pentru a urmări această strategie, cu excepția cazului în care medicamentele ar fi altfel inaccesibile," el a spus. "Nu se cunosc riscurile pe termen lung ale terapiei intermitente."

Dezvăluiri

Landman nu a dezvăluit nicio relație cu industria.

Sursa primara

Societatea internațională SIDA

Referință sursă: Landman R și colab "ANRS 170 QUATUOR Strategie de întreținere de 4/7 zile la adulții tratați cu antiretrovirali cu infecție cu HIV-1: un studiu deschis randomizat paralel de non-inferioritate de fază III" IAS 2019; Rezumat 4817.

Orașul Mexic – Instrumentele necesare pentru a pune capăt epidemiei mondiale de SIDA sunt fie în mâinile clinicienilor, guvernelor sau pacienților, fie pot fi puse în aplicare prin folosirea puterii de voință guvernamentale și sociale, au spus cercetătorii aici la Conferința internațională a SIDA privind știința HIV.

Un nou raport, "Transformând progresul în succes pentru a pune capăt epidemiei de SIDA," subliniază munca care a fost făcută la nivel mondial – în Thailanda; Rakai, Uganda; Malawi; New South Wales, Australia; Londra; și San Francisco – care a lucrat pentru a reduce epidemia acolo.

"Este ceva ce putem spune acum, pe care nu l-am fi putut spune cu multă certitudine acum un deceniu sau mai mult," a declarat Anthony Fauci, MD, directorul Institutelor Naționale de Alergie și Boli Infecțioase, la o conferință de presă care a prezentat raportul.

"Avem instrumentele de care avem nevoie atât în ​​domeniul tratamentului, cât și al prevenirii," A spus Fauci. "Acum este foarte clar că tratamentul face într-adevăr o prevenire egală. Știm foarte clar printr-o serie de studii că, dacă tratezi o persoană care este infectată cu HIV și scazi nivelul virusului sub nivelul detectabil, nu numai că salvezi viața acelei persoane, ci o faci în esență imposibilă pentru acea persoană să transmită virusul către o altă persoană."

Raportul a fost elaborat de amfAR, Fundația pentru Cercetarea SIDA; AVAC: advocacy global pentru prevenirea HIV; și Prietenii luptei globale împotriva SIDA, tuberculozei și malariei.

"Deci, ideea este de a atrage oamenii pe terapie și de a vă asigura că rămân la terapie, pentru că nu numai că este o problemă individuală, ci este o problemă de sănătate publică," A spus Fauci. "Și apoi treci la profilaxia pre-expunere [PrEP]. Știm că, dacă aveți o persoană cu risc crescut și îi oferiți acesteia o pastilă pe zi sau la cerere, reduceți cu mai mult de 95% probabilitatea ca acea persoană să nu se infecteze."

"Deci, teoretic, avem acum instrumentele pe care le putem folosi pentru a pune capăt epidemiei așa cum există acum," El a continuat. "Implementarea acestor instrumente va fi poarta de acces către atingerea obiectivelor noastre aspiraționale către toată lumea din fiecare regiune a lumii, și anume controlul HIV peste tot în lume și, controlându-l, scădem incidența și scăzând incidența pentru a sfârși efectiv epidemia."

Chris Collins, președintele Friends of the Global Fight din Washington, a declarat: "Acest raport oferă o nouă narațiune. Încetarea epidemiei nu este o provocare de netrecut, ci mai degrabă o chestiune de punere a dovezilor la dispoziție și extinderea accesului, în special pentru cei mai expuși riscului. Nu va fi ușor nicăieri, dar este posibil peste tot."

Ceea ce mai trebuie făcut, a spus Collins, este următorul:

Înscrieți fetele africane în școli Eliminați legile care vizează persoanele https://harmoniqhealth.com/ro/suganorm/ gay, lesbiene și transgender Oferiți beneficii medicale lucrătorilor sexuali Reduceți numărul copiilor care trăiesc cu HIV

"Avem nevoie de progrese în toate aceste domenii," a spus el la conferința de presă. "Pentru a pune capăt epidemiei de SIDA, avem nevoie de inovație și trebuie să extindem rapid inovația. Astăzi, doar 300.000 de oameni din întreaga lume sunt în PrEP. Această lipsă de scară reprezintă o oportunitate imensă. Trebuie să fim pregătiți să extindem rapid inovațiile viitorului, fie că este vorba de PrEP injectabil sau de un vaccin protector," Spuse Collins.

El a prezis că curbele incidenței și mortalității SIDA pot fi curbate "dramatic" pentru a pune capăt epidemiei, dar va lua măsuri specifice de către factorii de decizie politică, comunități și furnizori.

"Nu este un mister al ceea ce trebuie să facem," El a continuat. "Nu avem nevoie de un miracol, ceea ce avem nevoie este de conducere."

El a citat următoarele "colaboratori comuni" reducerea incidenței și mortalității HIV în cele șase locații:

Campanii de încurajare a testării HIV, în special în rândul grupurilor care sunt cele mai afectate Acces gratuit și ușor la tratament în momentul diagnosticării cu HIV Amplificarea prevenirii HIV bazate pe dovezi, cum ar fi circumcizia voluntară medicală a bărbaților, PrEP și reducerea daunelor Eforturi concertate pentru a oferi omului servicii bazate pe drepturi și sprijin social alături de programe de combatere a stigmatizării și discriminării.

"Avem instrumente grozave, dar nu au sens, cu excepția cazului în care oamenii le pot accesa fără teamă," Spuse Collins. "Încetarea SIDA și asistența medicală universală sunt obiective complementare," și a pune capăt epidemiei înseamnă a ajunge în special la cei mai marginalizați membri ai societății.

Fauci a spus că în SUA el crede că voința politică există, așa cum a fost anunțat recent de președintele Donald Trump și de secretarul pentru sănătate și servicii umane, Alex Azar. "Aceasta este mai mult decât un vis de pipă," Fauci a declarat pentru MedPage Today. "Nu aș fi implicat în asta dacă ar fi."

Dezvăluiri

Fauci și Collins nu au dezvăluit nicio relație relevantă cu industria.

Sursa primara

amfAR, AVAC și Friends of the Global Fight

Referință sursă: "Traducerea progresului în știință pentru a pune capăt epidemiei de SIDA" IAS 2019.

Orașul Mexic – Islatravir, cunoscut și sub numele de MK-8591, a fost eficient împotriva infecției cu HIV atunci când a fost inclus ca parte a unei combinații de terapie antiretrovirală cu trei medicamente (ART), a spus un cercetător aici.

Pentru pacienții fără tratament cu HIV, islatravirul administrat în asociere cu doravirină (DOR) și lamivudină (3TC) a fost comparabil cu terapia cu DOR / 3TC / tenofovir (TDF), a raportat Jean-Michel Molina, MD, de la Spitalul St-Louis și Universitatea din Paris, Franța.

Islatravir are un moment la cea de-a 10-a Conferință a Societății Internaționale SIDA (IAS) privind știința HIV. Agentul prezentat într-un studiu de fază I raportat mai devreme în cadrul ședinței, implicând un implant pentru profilaxia pre-expunere (PrEP), și acum în acest studiu care îl examinează ca parte a unui regim pentru tratarea infecției cu HIV stabilite.

David Margolis, MD, de la Școala de Medicină a Universității din Carolina de Nord din Chapel Hill, care nu a fost implicat în cercetare, a caracterizat concluziile ca fiind "date foarte importante" de vreme ce, dacă islatravirul are un viitor, acesta trebuie să prezinte activitate anti-HIV la persoanele infectate și să fie în siguranță.

"Medicamentul este extrem de puternic și durează foarte mult," el a spus. Studiile in vitro au descoperit un timp de înjumătățire în celulele țintă de aproximativ 1 săptămână. "Deci, există un mare interes în utilizarea acestui medicament ca parte a terapiei cu acțiune îndelungată pentru a permite persoanelor seropozitive să ia medicamente mai puțin frecvent," Margolis a declarat MedPage Today prin e-mail. "Această lucrare deschide calea pentru dezvoltarea în continuare a islatravirului ca parte a regimurilor simplificate cu două medicamente, ca parte a terapiei cu acțiune îndelungată administrată mai puțin de o dată pe zi și ca un singur agent administrat rar pentru a preveni transmiterea HIV."

Molina a subliniat, de asemenea, că medicamentul are "activitate puternică împotriva virusurilor HIV-1, atât de tip sălbatic, cât și de virusuri … rezistente."

În acest studiu de fază a dozei, au fost incluși 121 de participanți: vârsta medie de 31 de ani, aproape toți bărbații și trei sferturi de culoare albă. Aproximativ 20% au avut încărcături virale de peste 100.000 de exemplare / ml. Participanții au primit unul din cele patru regimuri de tratament – trei cu islatravir ca parte a terapiei combinate:

29 participanți: 0,25 mg islatravir / DOR / 3TC30 participanți: 0,75 mg islatravir / DOR / 3TC31 participanți: 2,25 mg islatravir / DOR / 3TC31 participanți: DOR / 3TC / TDF

În comparație cu 87% dintre pacienții care au atins o încărcătură virală HIV de

Molina a spus că pacienții care au realizat sarcini virale nedetectabile în săptămâna 24 ar putea trece la a doua fază a studiului, unde 3TC a fost eliminat. La 48 de săptămâni, au atins un "răspuns foarte bun" și "bună siguranță" comparabil cu brațul de control, a spus el, deși a subliniat că acesta a fost doar un grup mic de pacienți care au trecut la această a doua fază.

El a descris rezultatele ca fiind "date promițătoare" care îl va încuraja pe Merck, dezvoltatorul medicamentului, să ia islatravir în studiile de fază III.

"[Putem] vedea cum rezultatele pot fi confirmate într-un set mai mare de studii și … evaluăm potența unei terapii combinate duble în viitor," A spus Molina, adăugând că acestea sunt "opțiuni noi pentru persoanele cu un medicament care are o barieră genetică ridicată la rezistență."

"Eficacitatea pare a fi destul de interesantă," el a adăugat.

Dezvăluiri

Acest studiu a fost susținut de Merck & Co.

Sursa primara

Societatea internațională SIDA

Referință sursă: Molina JM și colab "Tolerabilitatea, siguranța și eficacitatea MK-8591 la doze de 0,25 până la 2,25 mg QD, în asociere cu doravirină și lamivudină timp de 24 de săptămâni la adulții fără tratament cu infecție cu HIV-1" IAS 2019; Rezumat LBPED46.

ORAȘUL MEXICO – Pacienții cu HIV au trecut de la tratamentele standard combinate cu trei și patru medicamente la un regim cu două medicamente de dolutegravir (Tivicay) și lamivudină (3TC) și au reușit să mențină suprimarea virusului timp de cel puțin 48 de săptămâni, au spus cercetătorii aici.

După 48 de săptămâni, nu s-a observat retragere virologică confirmată (non-răspuns sau revenire virală) la 369 de pacienți repartizați la tratament cu dolutegravir / 3TC și niciunul dintre acești pacienți nu a observat mutații de rezistență, a raportat Jean van Wyk, MD, al sponsorului studiului ViiV Healthcare, Brentford, Anglia.

Recommended Posts